Ο χώρος μας

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΑΣ

Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος του παιδότοπου που διαθέτει baby park για τα πιο μικρά παιδάκια (1,5-5 ετών), μεγάλο φουσκωτό τραμπολίνο, παιχνιδοκατασκευή με τσουλήθρα,μπαλοπισίνα και πολλαπλές δραστηριότητες και γηπεδάκι ποδοσφαίρου μπάσκετ.Εξωτερικά υπάρχει μια όμορφα διαμορφωμένη γωνιά με παιχνίδια ρόλων (κουζίνα,κουκλόσπιτο κλπ). Ο χώρος του παιχνιδιού καλύπτει σχεδόν 130τ.μ που τον κάνει από τους μεγαλύτερους χώρους παιχνιδιού στα βόρεια προάστεια και όχι μόνο. Τα παιδιά σας θα περάσουν ευχάριστα την ώρα τους παίζοντας με ασφάλεια υπό την επίβλεψη του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας, θα τρέξουν, θα γυμναστούν,θα κάνουν φίλους της ηλικίας τους και θα διασκεδάσουν με τη ψυχή τους.

Ο χώρος του παιχνιδιού περιβάλλεται από την άνετη καφετέρια μας.Πολύχρωμοι δερμάτινοι καναπέδες και πολυθρόνες εξασφαλίζουν την άνεση και την πολυτέλεια για τους μεγάλους μας φίλους.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΑΡΤΥ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Στον πρώτο όροφο βρίσκονται δυο ξεχωριστοί χώροι.

Η αίθουσα disco karaoke,με φωτορυθμικά, ντισκομπάλλα, εξοπλισμό καραόκε και βιντεοπροβολέα.Στον χώρο αυτό πραγματοποιούνται disco parties,dance parties,cinema parties για ηλικίες απο 3-15 ετών! Επίσης ο χώρος είναι ιδανικός για κουκλοθέατρο,καραγκιόζη και θεατρικά!

Τις καθημερινές πραγματοποιούνται εργαστήρια κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά,ζωγραφικής,origami,κηπουρικής,ζαχαροπλαστικής κλπ

Η αίθουσα prive party είναι ο χώρος που πραγματοποιούνται τα αποκλειστικά μας πάρτυ. Διαθέτει μπαρ, τραπεζοκαθίσματα για μεγάλους και μικρούς και μεγάλη παιχνιδοκατασκευή με τρία τραμπολίνο!!!Είναι ο ιδανικός χώρος για να διασκεδάσετε με την παρέα σας καθώς και οι μικροί μας φίλοι το ίδιο!!!

Διαλέξτε τον χώρο σας και συνδυάστε τον με τους καλύτερους ανιματερ και μασκώτ ,την καλύτερη εξυπηρέτηση και τα ποιοτικότερα μενού φαγητού ώστε να σας μείνει το πάρτυ αξέχαστο!

ΝΕΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξωτερικός μας χώρος αποτελείται από έναν χώρο παιχνιδιού με γκαζόν και εμπόδια (survivor) και ένα μικρό γηπεδάκι ποδοσφαίρου και μπάσκετ!!!

Αν επιθυμείτε να οργανώσετε κάποιο ξεχωριστό πάρτυ γενεθλίων για το παιδί σας, ο παιδότοπος “Παρέα Μικροί μεγάλοι” στην Άνοιξη-Άγιο Στέφανο αποτελεί την ιδανική πρόταση.Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές των Β. Προαστίων όπως Δροσιά,Εκάλη,Άγιο Στέφανο,Κρυονέρι,Καπανδρίτι Σταμάτα,Κηφισιά,Νέα Ερυθραία,Χαλάνδρι,Ηράκλειο καθώς είμαστε εύκολα προσβάσιμοι από την Εθνική οδό και από την Λεωφ. Κηφισίας