Τα Πάρτυ μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ

ΠΑΡΤΥ 30 ΑΤΟΜΩΝ 150€ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!!!*

*Η προσφορά ισχύει απο ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ

 Τα καλύτερα και πιο ποιοτικά μενού για το πάρτυ των αγαπημένων μας παιδιών θα τα βρείτε εδώ πάντα συνοδευμένα με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που θα κάνουν την συγκεκριμένη μέρα πραγματικά ξεχωριστή!!! Κλείστε τώρα και εσείς το πάρτυ για τα γενέθλια,την γιορτή ή την βάπτιση του παιδιού σας στον πιο ξεχωριστό χώρο των Βορείων Προαστίων !!!

3 ξεχωριστοί χώροι για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!!!

ΑΙΘΟΥΣΑ DISCO KARAOKE ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Στον παιδότοπο μας μπορείτε να κάνετε τα πιο υπέροχα πάρτυ στις καλύτερες τιμές. Έχουμε μεγάλη ποικιλία στα μενού μας για μικρούς και μεγάλους και καλύπτουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καλεσμένου!! Όλα αυτά σε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον (πιστοποιημένο απο ΕΒΕΤΑΜ και Καθαροί Παιδότοποι)

Έχουμε συνεργασία με κλόουν, ζογκλέρ, μάγους και θεατρικές ομάδες για να κάνουμε την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή!!!

Χειροποίητες Πινιάτες με τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων θα απογειώσουν την διασκέδαση τους στα ύψη!!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ!!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!!!

 visamaster

Τιμοκατάλογοι και μενού παιδικών πάρτυ για μικρούς και μεγάλους

Q & A’s για τα party μας!!!

Q:Πόση ώρα διαρκεί ένα πάρτυ?

A:Τα πάρτυ μας είναι συνήθως 3 ωρα εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση.Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγετε από τον χώρο στις 3 ώρες. Μπορείτε να καθίσετε απλά ενδέχεται να σας μετακινήσουμε.

Q:Ο χώρος που δεσμεύετε για το πάρτυ μου είναι συγκεκριμένος?

A:Ο χώρος που δεσμεύουμε για το πάρτυ σας είναι συγκεκριμένος και εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μας δηλώνετε.Εσείς αποφασίζετε ποιά τραπέζια θα σας κρατήσουμε.

 

Q:Πότε πρέπει να σας δώσω τον αριθμό των καλεσμένων μου και τι θα χρεωθώ τελικά?

A:Με την κράτηση του χώρου μας ενημερώνετε για τον εκτιμώμενο αριθμό των καλεσμένων σας.Αυτό μας χρειάζεται γιατί τα πάρτυ δεν είναι αποκλειστικά οπότε πρέπει να εξασφαλίσουμε οτι θα υπάρχει κατάλληλος χώρος  κρατημένος για το πάρτυ σας.Τον τελικό αριθμό των ατόμων που μπορεί να αποκλίνει 10-15% απο τον αρχικό μας τον δίνεται αυστηρά 3 μέρες πριν απο το πάρτυ και απο εκεί προκύπτει το ελάχιστο ποσό που θα χρεωθείτε.

Q:Χρειάζεται κάποια προκαταβολή για την κράτηση του χώρου?Σε περίπτωση ακύρωσης επιστρέφεται?

A:Η προκαταβολή που χρειάζεται είναι 100 ευρώ.Σε περίπτωση ακύρωσης 15 ημέρες πριν το πάρτυ επιστρέφετε.Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερες απο 15 μέρες πριν το πάρτυ μπορούμε να αναβάλουμε το πάρτυ για επόμενη ημερομηνία.

Q:Θα υπάρχει και άλλο πάρτυ στον χώρο μαζί με το δικό μου ?

A:Τα πάρτυ δεν είναι αποκλειστικά που σημαίνει οτι μπορεί να υπάρχει και άλλο πάρτυ στον χώρο.Σε κάθε περίπτωση το κάθε πάρτυ έχει τον χώρο του και το αντίστοιχο service.Οι κοπέλες που προσέχουν τα παιδιά είναι πάντα ανάλογες με τον αριθμό των επισκεπτών.

Q:Πόσο καιρό πριν πρέπει να κάνω κράτηση?

A:Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό.Αν θέλετε το πάρτυ σας να γίνει σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία καλό είναι να κάνετε κράτηση όσο πιο νωρίς γίνεται.

Q:Στα προτεινόμενα μενού μπορούν να γίνουν αλλαγές?

A:Μπορούν να γίνουν οτι συνδυασμοί θέλετε με ανάλογη διαμόρφωση της τιμής.Μπορούμε να σας παρέχουμε και μενού σε μπουφέ  και σαλάτες και έχουμε και συνεργασία με catering.