Πάρτυ

Για τα καλύτερα και πιο ποιοτικά  πάρτυ των αγαπημένων σας η τοποθεσία είναι μια!!!Παρέα Μικροί μεγάλοι!!!Ποιότητα ,Ασφάλεια και καθαριότητα  θα τα βρείτε εδώ πάντα συνοδευμένα με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που θα κάνουν την συγκεκριμένη μέρα πραγματικά ξεχωριστή!!!

 Κλείστε τώρα και εσείς το πάρτυ για τα γενέθλια,την γιορτή ή την βάπτιση του παιδιού σας στον πιο ξεχωριστό χώρο των Βορείων Προαστίων !!!

Στον παιδότοπο μας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 χώρους ,αυτόν που θα κάνετε το πάρτυ σας!!Με έναν δεύτερο παιδότοπο να λειτουργεί στον όροφο η επιλογή για ένα αποκλειστικό παρτυ μόνο με τους καλεσμένους σας γίνεται πιο εύκολη και προσιτή!

Ανιματέρ κλόουν μάγοι διασκεδαστές συμπληρώνουν το πάζλ για το καλύτερο πάρτυ που έχετε φανταστεί!!

Tιμοκατάλογοι και μενού παιδικών πάρτυ για μικρούς και μεγάλους

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!!!

FAQs

Q & A’s για τα party μας!!!

Τα πάρτυ μας είναι συνήθως 3 ωρα εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση.Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγετε από τον χώρο στις 3 ώρες. Μπορείτε να καθίσετε απλά ενδέχεται να σας μετακινήσουμε.

Ο χώρος που δεσμεύουμε για το πάρτυ σας είναι συγκεκριμένος και εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μας δηλώνετε. Εσείς αποφασίζετε ποιά τραπέζια θα σας κρατήσουμε.

Με την κράτηση του χώρου μας ενημερώνετε για τον εκτιμώμενο αριθμό των καλεσμένων σας.Αυτό μας χρειάζεται γιατί τα πάρτυ δεν είναι αποκλειστικά οπότε πρέπει να εξασφαλίσουμε οτι θα υπάρχει κατάλληλος χώρος  κρατημένος για το πάρτυ σας.Τον τελικό αριθμό των ατόμων που μπορεί να αποκλίνει 10-15% απο τον αρχικό μας τον δίνεται αυστηρά 3 μέρες πριν απο το πάρτυ και απο εκεί προκύπτει το ελάχιστο ποσό που θα χρεωθείτε.

Η προκαταβολή που χρειάζεται είναι 100 ευρώ.Σε περίπτωση ακύρωσης 15 ημέρες πριν το πάρτυ επιστρέφετε. Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερες απο 15 μέρες πριν το πάρτυ μπορούμε να αναβάλουμε το πάρτυ για επόμενη ημερομηνία.

Τα πάρτυ δεν είναι αποκλειστικά που σημαίνει οτι μπορεί να υπάρχει και άλλο πάρτυ στον χώρο. Σε κάθε περίπτωση το κάθε πάρτυ έχει τον χώρο του και το αντίστοιχο service. Οι κοπέλες που προσέχουν τα παιδιά είναι πάντα ανάλογες με τον αριθμό των επισκεπτών.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό. Αν θέλετε το πάρτυ σας να γίνει σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία καλό είναι να κάνετε κράτηση όσο πιο νωρίς γίνεται.

Μπορούν να γίνουν οτι συνδυασμοί θέλετε με ανάλογη διαμόρφωση της τιμής. Μπορούμε να σας παρέχουμε και μενού σε μπουφέ  και σαλάτες και έχουμε και συνεργασία με catering.